O nama

Uvažavajući zakonske odredbe energetskog tržišta iz tvrtke Komunalac Konjščina d.o.o. izdvojen je energetski dio, te je osnovana nova tvrtka Plin Konjščina d.o.o. za distribuciju i opskrbu plinom. Tvrtka Plin Konjščina d.o.o. počela je s radom 01.01.2009. godine, te obavlja energetske djelatnosti distribucije i opskrbe prirodnim plinom na svom distribucijskom području.

Poslovanje tvrtke orijentirano je na sigurnu i pouzdanu distribuciju prirodnog plina, te se s tim ciljem kontinuirano radi kontola i ispitivanje plinske mreže i postrojenja na plinskom sustavu. Također, radi sigurne opskrbe naših korisnika obavljaju se redovne kontrole plinskih instalacija. U tom dijelu posla zauzeti su vrlo visoki standardi.

Praćenjem razvoja distribucije na našem području i šire, kao i razvoj gospodarstva u okruženju, došlo se do danjašnjih rezultata i opsega distribucijske mreže, koja danas obuhvaća oko 500 km plinske mreže i priključaka.

Važno je naglasiti da Plin Konjščina d.o.o. u svom poslovanju i visokim standardima u pružanju kvalitetne usluge našim korisnicima nastoji preuzeti standarde Termoplina d.d. Varaždin, vodećeg distributera prirodnog plina u Hrvatskoj.